14 July 2011

hati2 sumer~

Ni gambar terbaru lelaki yang bernama Syukri Saad yang sekarang sedang diburu polis kerana menipu ramai perempuan di dalam tagged,face book dan internet laman siosal yg sewaktu dgn nya...hati-2  ya kawan2...lihat muka dia pun dah tahu dia ni penyangak ..dia dipercayai ada  mengamalkan ilmu hitam untuk menarik perhatian mangsa...

Ini adalah foto yg terbaru yg telah kawan saya tag pd saya...konon duk New Zealand dan sedang balik bercuti...semua temberang...hati-hati ya...jgn sampai jadi mangsa pada si kutu berahak ni..


helppp!!!!

if she was your daughter you would forward it.
Missing 3 year Old Girl -
You never know, who knows who.PLEASE HELP US BY FORWARDING
LETS ALL COME TOGETHER TO TRY TO BRING HER BACK HOME TO HER FAMILY AN MAY GOD BE WITH..............I JUST SENT IT TO 157 OF MY FRIENDS NOW ITS YOUR TURN......WHAT CAN YOU DO!!!!!!!
Sending this out for a friend have you seen her ?pass along
Andainya perempuan tahu:

Lelaki juga boleh menjadi seseorang yg begitu sensitif dan mengambil berat (prihatin). Jika seseorang lelaki meminati wanita, wanita itu tak semestinya cantik. Cukup dgn budi bahasa dan kesopanan yg tinggi.

Malah lelaki boleh menyukai wanita yg mempunyai banyak persamaan dengannya samada dari segi pemikiran atau minat. Oleh itu, banyak yg boleh dibualkan atau dikongsi bersama.

Kebanyakan masa, lelaki sebenarnya tidak mengetahui perasaan sebenar yang dirasakan oleh seorang wanita.

Lelaki boleh menerima penolakan dengan baik.

Lelaki cuba menonjolkan sikap kelelakiannya untuk menambat hati wanita.

Lelaki memang dilahirkan dengan perasaan yang kuat terhadap wanita. Sebab itu mereka suka melihat wanita, menjeling wanita dan menonton Baywatch! Atau mencuci mata di tepi pantai atau 'swimming pool'.

Kebanyakan lelaki resah bila berhadapan dengan situasi ingin mengajak wanita keluar kali pertama!

Lelaki cuba meniru gaya selebriti atau berlagak macho hanya kerana ingin memikat hati wanita.

Bila lelaki cakap.."Emm..tengoklah dulu"..itu seringkali bermaksud dia berkata tidak atau kurang setuju.

Bila lelaki cakap 'direct to the point' dalam sesuatu hal, dia sebenarnya ingin bersikap jujur dan berterus-terang dan mengharapkan wanita memahami maksudnya.

Kebanyakan lelaki yang nampak 'desperate', datang dari sekolah 'all boys'!

Adalah biasa lelaki cemburu terutamanya apabila perempuan asyik menyebut nama lelaki lain.

Lelaki tak boleh belajar kesemuanya fasal perempuan dari 'library' atau buku semata-mata. Oleh itu mereka selalu keliru dengan sikap perempuan dan tak faham kenapa perempuan bersikap begitu begini.

Kadang-kadang lelaki perlu mengetahui lebih mendalam tentang bagaimana berhadapan dengan perempuan supaya hubungan dapat berjalan dengan lebih baik.

Betapa hebatnya lelaki itu bersikap romeo dan 'flirting' dengan ramai wanita dia tetap hanya ada seorang teman wanita yg istimewa...yang lain hanya kawan..:) 

Bila lelaki tertengok dada wanita dan wanita itu menyedari, maafkan saja. Kebanyakan lelaki tak sengaja....Mereka merasakan kejadian wanita itu begitu indah!

Bila sesuatu hubungan putus di tengah jalan, lelaki juga rasa bersedih cuma dia tak menunjukkannya kesedihannya di depan orang.

Bila seorang perempuan meminati seorang lelaki, perempuan itu patut bagi 'hint'! Mana tau lelaki itu juga menaruh minat. Senang usahanya nanti.

Adalah memalukan bagi lelaki jika tak berupaya menolong wanita.

Kebanyakan lelaki cukup lemah dengan air mata perempuan. Mereka lebih tewas sekiranya air mata itu mengalir dari perempuan yang dikasihi. Sebab itu dikatakan air mata senjata perempuan.

Lelaki bukanlah sempurna 100% walau bagaimana hebat rupanya atau pandangan luarannya. Jadi, perempuan janganlah mengharapkan semua yang hebat dari lelaki! Mereka juga normal dan mempunyai kelemahan!